Responsive Webdesign

Het eerste wat een klant altijd vraagt is, wat kost een website bij jou? Wij kunnen je precies vertellen wat een website kost, maar daar is eerst een goed gesprek bij nodig! Al onze websites maken we in een responsive layout. Dit houdt in dat je website zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm. Om een klein idee te geven van verschillende website's hebben we het opgesplitst in 3 categorieën:

Basic:
Een Basic website is een heel eenvoudige website voor als je bijvoorbeeld alleen een homepagina en een contact pagina nodig hebt, zie het als een luxe visitekaartje. Met de basic websites is het niet mogelijk om zelf je websites aan te passen, hier heeft u altijd een webdesigner voor nodig! Een basic website begint vanaf een €199,=.

Advanced:
Een Advanced website is een website met een admin gedeelte. Dit betekent dat je op je website kunt inloggen en je zelf je content eenvoudig kunt aanpassen doormiddel van een CMS(content management system). Wij hebben gekozen om hiervoor Anchor te gebruiken. Waarom? Het is lichtgewicht en dus supersnel, een simpele layout en is responsive! Zit je lekker op de bank en schiet er ineens iets binnen wat je graag nog op de website wou hebben... Pak je telefoon, log in op je website, en pas eenvoudig je website aan, zo simpel is het! Een advanced website begint vanaf een €399,=.

Re-Design:Heb je al een website maar is hij niet meer van deze tijd? Wij van NIGHTFLOW Media nemen graag een kijkje bij jou achter de schermen om te kijken of je toe bent aan een nieuwe website, of dat je met een paar kleine aanpassingen weer klaar voor de toekomst bent!

Wall of Fame

Kunstaas.nl
Ontwerp & Codering
kunstaas.nl

Kapsalon Studio One
Ontwerp & Codering
kapsalonstudioone.nl

Leonie Schoonheidssalon
Re-Design & Codering
leonieschoonheidssalon.nl

De Meubelerie Oldemarkt
Ontwerp & Codering
demeubelerie.nl

IJsboerderij De Saks
Ontwerp & Codering
desaks.nl

C.V. De Bûtenbieners
Re-Design & Codering
butenbieners.nl

Facebook